e-kazna

Программы используемые каждый день
Відповісти
Djalin
Нубчег
Нубчег
Повідомлень: 9
З нами з: 18 травня 2018, 15:40
Контактна інформація:

e-kazna

Повідомлення Djalin » 22 травня 2018, 10:42

Доброго дня, прислали нам це ПЗ - встановив. Пробую входити і вибиває помилку "В системі не зареєстрований вказаний носій". Картинку з помилкою прикріпляю нижче. Підкажіть - як зареєструвати носій ключа? Маю підозру, що видані ключі (вже використовуються для інших цілей) - не підходять і потрібно десь брати інші - але де?

ЗображенняЗображення

Дякую.

Аватар користувача
Jimraynor
Platinum Member
Platinum Member
Повідомлень: 148
З нами з: 22 січня 2016, 19:59

Re: e-kazna

Повідомлення Jimraynor » 23 травня 2018, 07:58

Djalin писав:
22 травня 2018, 10:42
Доброго дня, прислали нам це ПЗ - встановив. Пробую входити і вибиває помилку "В системі не зареєстрований вказаний носій". Картинку з помилкою прикріпляю нижче. Підкажіть - як зареєструвати носій ключа? Маю підозру, що видані ключі (вже використовуються для інших цілей) - не підходять і потрібно десь брати інші - але де?

ЗображенняЗображення

Дякую.
А ключі, точно від "Токен Автор", можє натиснути на стрілочку та спробувати вибрати іншого автора

komush
Platinum Member
Platinum Member
Повідомлень: 373
З нами з: 07 квітня 2017, 11:47

Re: e-kazna

Повідомлення komush » 23 травня 2018, 11:44

Jimraynor писав:
23 травня 2018, 07:58
Djalin писав:
22 травня 2018, 10:42
Доброго дня, прислали нам це ПЗ - встановив. Пробую входити і вибиває помилку "В системі не зареєстрований вказаний носій". Картинку з помилкою прикріпляю нижче. Підкажіть - як зареєструвати носій ключа? Маю підозру, що видані ключі (вже використовуються для інших цілей) - не підходять і потрібно десь брати інші - але де?

ЗображенняЗображення

Дякую.
А ключі, точно від "Токен Автор", можє натиснути на стрілочку та спробувати вибрати іншого автора
А ви давали заяву на реєстрацію ключів в казначейство? бо якщо ні то працювати небуде.

Lena Vin
Gold Member
Gold Member
Повідомлень: 99
З нами з: 19 квітня 2012, 13:45
Звідки: L 168

Re: e-kazna

Повідомлення Lena Vin » 23 травня 2018, 11:54

В нас не Токени, а Алмаз (там 2й по списку), але принцип роботи схожий. На диску С повинна бути папка My Certificates and CRLs - в ній сертифікати на ключі вашої установи, і загальні казначейські. Нам давали в казначействі архів з сертифікатами, а ще 2 сертифікати скачала з сайта Казначейства.

І ще - якщо 1 раз входили в СДО - то з ключем керівника, і то лише після підписаної заявки приєднання до СДО (бланки видали в казні) і повинен програміст з казни зареєструвати управлінняв СДО (як адміністратор)

Аватар користувача
elephant
Platinum Member
Platinum Member
Повідомлень: 119
З нами з: 08 жовтня 2012, 14:29

Re: e-kazna

Повідомлення elephant » 24 травня 2018, 08:36

Lena Vin писав:
23 травня 2018, 11:54
В нас не Токени, а Алмаз (там 2й по списку), але принцип роботи схожий. На диску С повинна бути папка My Certificates and CRLs - в ній сертифікати на ключі вашої установи, і загальні казначейські. Нам давали в казначействі архів з сертифікатами, а ще 2 сертифікати скачала з сайта Казначейства.

І ще - якщо 1 раз входили в СДО - то з ключем керівника, і то лише після підписаної заявки приєднання до СДО (бланки видали в казні) і повинен програміст з казни зареєструвати управлінняв СДО (як адміністратор)
Краще скачати "Користувач АЦСК органів юстиції України", він ставить усі сертифікати, а "свої" для входу треба передати в казначейство для реєстрації з їхньої сторони.

Djalin
Нубчег
Нубчег
Повідомлень: 9
З нами з: 18 травня 2018, 15:40
Контактна інформація:

Re: e-kazna

Повідомлення Djalin » 26 червня 2018, 11:05

А ви давали заяву на реєстрацію ключів в казначейство? бо якщо ні то працювати небуде.
Так, проблема була в цьому

denis1991
Platinum Member
Platinum Member
Повідомлень: 611
З нами з: 13 січня 2017, 08:51

Re: e-kazna

Повідомлення denis1991 » 05 листопада 2019, 17:00

Підскажіть будьласка коли заходжу е казну то пише помилка 404, все стоїть , урл адреса правильна вірна(http://localhost/ibank/login.aspx?lang=UK), барс криптор стоїть, криптосервер підключений. На інших норм а на одному компютеру не хоче і все, десь шось злетіло напевно, бо перед цим робило. дякую.

Відповісти

Повернутись до “Стандартное ПО”